Vježbajte u nesvakidašnjem ambijentu

SL OLIMP

Sportsko- rekreativni centar Sl Olimp osmišljen je da svim profesionalnim sportistima, ali i rekreativcima omogući jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom aktivnošću.

 

Sadržaj sportsko-rekreativnog centra čine 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen školi plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski tereni, teren za odbojku na pijesku, teretana, multifunkcionalna sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove. Tu su i tereni za fudbal sa vještačkom i prirodnom travom.

 

Zahvaljujući mediteranskoj klimi i velikom broju sunčanih dana, kao i činjenici da se nadomak sportsko- rekreativnog centra nalaze restorani, smještajni kapaciteti i wellness i spa centar “Galija” koji nudi kompletan program rehabilitacije, sportsko - rekreativni centar SL Olimp čini idealno mjesto za profesionalne sportske pripreme.

RADNO VRIJEME

Svim danima u sedmici 
PONEDELJAK - NEDELJA
14:00-22:00h 

Za zakazivanje i sve dodatne informacije 

+387 65 237 894

davorin.okiljevic@swisslion-trebinje.com

Navedene cijene su izražene u KM.

Grad Sunca zadržava pravo promjene cijene karata i radnog vrjemena.

ZATVORENI BAZEN

Zatvoreni bazen, SL Olimp, dužine 25m i širine 12m, sa prosječnom temperaturom 26 stepeni, otvoren je za sve posjetioce i profesionalne sportiste.


Svim korisnicima bazena na raspolaganju stoje svlačionice i ostali sadržaji koji se nalaze u okviru sportsko- rekreativnog centra SL Olimp u kojem se bazen nalazi.

2 KOŠARKAŠKA TERENA

Zahvaljujući velikom broju sunčanih dana tokom godine, otvoreni košarkaški tereni čine savršeno mjesto za trening profesionalnih sportista i rekreativaca.


Veličina: 20x40m

Podloga: tartan

3 ODBOJKAŠKA TERENA

Dva otvorena odbojkaška terena na tartanu i jedan odbojkaški teren na pjesku na raspolaganju su svim profesionalnim sportistima i rekreativcima.


Veličina: 18x9m

2 TENISKA TERENA

Dva otvorena teniska terena, kao i tereni za odbojku, košarku i tenis, namenjeni su svim ljubiteljima ovog sporta bilo da žele da profesionalno ili rekreativno treniraju.Veličina: 9x18m

Podloga: tartan

SPORTSKA DVORANA

Multifunkcionalna sportska dvorana SL Olimp namjenjena je za različite vrste sportova i manifestacija: košarku, odbojku, fudbal, rukomet, borilačke vještine, plesna takmičenja isl.


Moderno opremljena teretana i zatvoreni bazen, zajedno sa multifunkcionalnom sportskom dvoranom čine sportsko - rekreativni centar SL Olimp savšenim mjestom za profesionalno i rekreativno bavljenje sportom.

2 FUDBALSKA TERENA

Namjenjeni svim ljubiteljima fudbala, otvoreni fudbalski teren sa vještačkom i fudbalski teren sa prirodnom travom na raspolaganju su profesionalnim sportistima i rekreativcima.

GALERIJA
PROMO AKCIJE: