Luksuzno se smjestite

Gostima je na raspolaganju 27 smještajnih jedinica, 19 moderno opremljenih deluxe soba, 2 Double sobe i 6 Superior soba sa dodatnim ležajem (sofa na razvlačenje). Stilski motivi 25 soba su – VODA, SUNCE I VAZDUH. Sobe su uređene sa puno ljubavi i do najsitnijeg detalja nude potpunu udobnost, a naši gosti mogu da biraju između prozračnih soba sa pogledom na Aqua park, soba sa pogledom na hercegovački krš i ulaznu kapiju ili prostranih soba sa pogledom na Bijeli Grad. Svaka od smještajnih jedinica posjeduje Wi-Fi, kablovsku televiziju sa domaćim i stranim programima, kupatilo sa toaletnim priborom i mini bar. Na svakom spratu se nalazi bistro za posluživanje jela i pića.

 

JUNIOR APARTMAN

U sobi Junior apartmana koji se prostire na 35m2 moći ćete da se udobno smjestite kao i da uživate u jedinstvenom pogledu na Bijeli Grad. Apartman posjeduje francuski ležaj veličine 180x220, Wi-Fi, smart TV, sef, klima uređaj i kupatilo sa toaletnim priborom. 

JUNIOR APARTMAN SA BALKONOM

Inspirisan motivima vode Junior apartman sa balkonom, koji se prostire na 32m2, pružiće vam osjećaj mira i udobnosti. Prelijep pogled na vodeni svijet aqua parka „Sunčana Vrela” motivisaće vas da se potpuno opustite i prepustite nezaboravnom doživljaju boravka u Gradu Sunca. Apartman posjeduje francuski ležaj veličine 180x220 cm, Wi-Fi, smart TV, sef, klima uređaj i kupatilo sa toaletnim priborom.

JUNIOR APARTMAN/TWIN SOBA

Junior apartman/twin soba prostire se na 35m2. Jedinstven pogled na aqua park kao i pažljivo uređen enterijer apartmana omogućiće vam odmor o kojem ste maštali.

Apartman posjeduje ležajeve veličine 90x220 cm, koji se mogu spojiti u ležaj veličine 180x220 cm, Wi-Fi, smart, sef, klima uređaj, smart TV i kupatilo sa toaletnim priborom.

STANDARD SOBA

Standard soba prostire se na 21m2. Prostrana i suncem okupana soba pruža veličanstven pogled na Bijeli Grad. Soba posjeduje francuski ležaj velične 180x220 cm, Wi-Fi, smart TV, sef, klima uređaj i kupatilo sa toaletnim priborom. 

PORODIČNI APARTMAN SA BALKONOM

Inspirisan sunčanim tonovima, porodični aparmtan sa terasom, sa nesmetanim pogledom na aqua park sa jedne i Bijeli Grad sa druge strane, idealno je mjesto za smještaj četvoročlane porodice.  Apartman se prostire na površini od 35m2, posjeduje francuski ležaj 180x220 i sofu na razvlačenje, Wi-Fi, smart TV, klima uređaj, sef i kupatilo sa toaletnim priborom.

PORODIČNI APARTMAN

Kreiran da omogući komforan odmor i svojim enterijerom dočara toplinu sunca, elegantan porodični apartman veličine 46m2 namenjen je četvoročlanoj prodici. Posjeduje krevet 180x220 cm, sofu na razvlačenje, klima uređaj, Wi-Fi, smart TV, sef i kupatilo sa toaletnim priborom.

DELUXE APARTMAN

Elegantan i luksuzan delux apartman, sa kojeg se pruža pogled na Bijeli Grad, omogućiće vam komfor kakav zaslužujete. Apartman posjeduje krevet 180x220 cm, sofu, Wi-Fi, smart TV, klima uređaj, sef i kupatilo sa toaletnim priborom.